Why Do I have 'Logon' each time?

Contains help topics such as posting photos to the forum
Post Reply
Mel56
Posts: 33
Joined: Sun Nov 26, 2017 1:44 pm

Why Do I have 'Logon' each time?

Post by Mel56 » Fri Apr 13, 2018 1:32 pm

I've selected the 'Remember Me' box when I sign on but, every time I want to respond to a post or create a new one I have to logon again.

Why?

stubbie
Posts: 345
Joined: Sat Nov 30, 2013 10:23 pm

Re: Why Do I have 'Logon' each time?

Post by stubbie » Fri Apr 20, 2018 8:24 pm

I'm having the same problem in the last couple of weeks.

tbird
Posts: 2413
Joined: Sat May 10, 2008 11:07 pm
Location: Tyndall MB. Canada

Re: Why Do I have 'Logon' each time?

Post by tbird » Sun Apr 22, 2018 11:20 pm

If you fellows move up a couple of spaces to the anouments at the top of the page yoda has posted a fix for this problem under "Announcements" this should fix the issue.
Jim Mills
VTCI # 8071
VTCI 1964-66 Technical Editor
2002 Thunderbird
1965 Convertible
1962 Convertible (in progress)
1959 Ford Retractable HT
Many parts cars

stubbie
Posts: 345
Joined: Sat Nov 30, 2013 10:23 pm

Re: Why Do I have 'Logon' each time?

Post by stubbie » Fri May 04, 2018 9:06 pm

Thanks got it sorted

Post Reply