Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Forum updates...
Post Reply
Yoda
Site Admin
Posts: 145
Joined: Wed May 05, 2004 1:11 pm

Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Post by Yoda »

I've applied a security update to the forums. Please reply here if you encounter any issues.

Thanks.
-Brian
Brian E. Pangburn
VTCI Administrator
1965 Convertible

User avatar
Karl
Posts: 799
Joined: Sat Oct 05, 2013 6:03 pm
Location: Brisbane, Australia

Re: Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Post by Karl »

Yes I havn't been able to get on the forum from my computer. By my phone is OK. I haven't been able to get onto the Vintage Thunderbird homepage either
Karl
1963 Thunderbird Hardtop

Yoda
Site Admin
Posts: 145
Joined: Wed May 05, 2004 1:11 pm

Re: Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Post by Yoda »

Still having the issue? I haven't had any other reports so I'm wondering if the hosting company was just having an issue. It was a little slow for me yesterday.
Brian E. Pangburn
VTCI Administrator
1965 Convertible

User avatar
Karl
Posts: 799
Joined: Sat Oct 05, 2013 6:03 pm
Location: Brisbane, Australia

Re: Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Post by Karl »

G'day Brian.
I still can' get on the forum or V.T.C.I. home page.
I can access it by my phone but my laptop and P.C. are no go.
Many thanks
Karl.
1963 Thunderbird Hardtop

Yoda
Site Admin
Posts: 145
Joined: Wed May 05, 2004 1:11 pm

Re: Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Post by Yoda »

What is your computer saying? Any error message, etc. would be helpful so we can see if it's the site, firewalling, etc.
Brian E. Pangburn
VTCI Administrator
1965 Convertible

User avatar
Karl
Posts: 799
Joined: Sat Oct 05, 2013 6:03 pm
Location: Brisbane, Australia

Re: Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Post by Karl »

G'day.
It takes a long time and then it says "The connection to the server was reset while the page was loading".
Sometimes it has said the page was to slow to respond.
Karl
1963 Thunderbird Hardtop

RAVEN
Posts: 1349
Joined: Sun Sep 09, 2012 10:33 am

Re: Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Post by RAVEN »

Have just finished fighting with error messages, bouncing back and forth to maintain access to site, by using the back arrow in top left corner, with error message #"http 500" showing on screen. "Web site cannot display this page"
The site kept kicking me out and I would have to either back arrow or re LOGIN.
It has happened about 6 times in last 5 minutes.

Hope this helps, and is of any value.

PPS my issue of cross access has gone away currently with the change of my password.

Wally K
CDN Member since 1975 #2086
Flock: 1964 Landau Original Family Owned
1964 Sr Convertible "RAVEN"
Past: 2003 Blk Lab "RAVEN" "RIP"Nov 15/17
1964 Lincoln vin4Y86N00007
1964 Red Convertible

Yoda
Site Admin
Posts: 145
Joined: Wed May 05, 2004 1:11 pm

Re: Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Post by Yoda »

It sounds like the hosting company might be having some issues. These don't sound like issues with the site. I'm on the road for a few days, but if this is persisting when I return, I'll open a support ticket with them.
Brian E. Pangburn
VTCI Administrator
1965 Convertible

Yoda
Site Admin
Posts: 145
Joined: Wed May 05, 2004 1:11 pm

Re: Forums upgraded to phpBB 3.2.1

Post by Yoda »

I got the 500 error submitting my reply so I went ahead and wrote up a ticket for both Wally & Karls issues.
Brian E. Pangburn
VTCI Administrator
1965 Convertible

Post Reply