Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Forum updates...
Post Reply
Yoda
Site Admin
Posts: 132
Joined: Wed May 05, 2004 1:11 pm
Location: New Roads, LA

Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by Yoda » Fri May 26, 2017 10:34 am

I've completed the upgrade and most things seem to be working.

I'm aware that the logo at the top left is messed up and I'll look into that.

If you encounter any other problems, please comment below.
Brian E. Pangburn
VTCI Administrator
1965 Convertible

Joe Johnston
Posts: 2197
Joined: Tue Aug 19, 2008 3:34 pm
Location: Sunny FLORIDA

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by Joe Johnston » Fri May 26, 2017 11:04 am

I also had to refresh the opening page.
Too often we enjoy the comfort of opinion without the discomfort of thought. J F K

55-57 VTCI Forum Moderator
57 Inca Gold-Colonial White
63SR Silver Mink

Yoda
Site Admin
Posts: 132
Joined: Wed May 05, 2004 1:11 pm
Location: New Roads, LA

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by Yoda » Fri May 26, 2017 11:41 am

Logo should be fixed now. May require a page refresh.
Brian E. Pangburn
VTCI Administrator
1965 Convertible

User avatar
Alan H. Tast
Posts: 2741
Joined: Wed Aug 20, 2003 10:52 pm
Location: Omaha, NE

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by Alan H. Tast » Fri May 26, 2017 3:35 pm

Got a whole bunch of symbols covering up everything in the New posts view.
Alan H. Tast, AIA
Technical Director/Past President,
Vintage Thunderbird Club Int'l.
Author, "Thunderbird 1955-1966" & "Thunderbird 50 Years"
1963 Hardtop & 1963 Sports Roadster

Yoda
Site Admin
Posts: 132
Joined: Wed May 05, 2004 1:11 pm
Location: New Roads, LA

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by Yoda » Fri May 26, 2017 3:39 pm

Looks OK to me. Did you refresh that page (Refresh icon/F5/Ctl-R)? Sounds like more of the browser holding on to the 3.1 styling instructions.
Brian E. Pangburn
VTCI Administrator
1965 Convertible

User avatar
redstangbob
Posts: 3268
Joined: Fri May 02, 2008 4:06 pm
Location: 40 miles east of Wixom

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by redstangbob » Fri May 26, 2017 4:04 pm

I had to clear cache in Chrome
It's gonna be cool when it's done
And now it's really cool !!


Moderator 64-66 Forum
65 hardtop

User avatar
Alan H. Tast
Posts: 2741
Joined: Wed Aug 20, 2003 10:52 pm
Location: Omaha, NE

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by Alan H. Tast » Fri May 26, 2017 4:40 pm

Yoda wrote:
Fri May 26, 2017 3:39 pm
Looks OK to me. Did you refresh that page (Refresh icon/F5/Ctl-R)? Sounds like more of the browser holding on to the 3.1 styling instructions.
Hitting Refresh cleared out the background junk. Thanks, Brian!
Alan H. Tast, AIA
Technical Director/Past President,
Vintage Thunderbird Club Int'l.
Author, "Thunderbird 1955-1966" & "Thunderbird 50 Years"
1963 Hardtop & 1963 Sports Roadster

RAVEN
Posts: 946
Joined: Sun Sep 09, 2012 10:33 am

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by RAVEN » Fri May 26, 2017 7:35 pm

Brian just sent a PM as full screen was a mess. Once PM sent the system cleared. All I had was red circles and non controlled pockets. Seemed to clear now.
FYI, for the past two weeks my service provider had an issue with my access to the site (this site only). Blamed it on the malwear issue back about 2 weeks ago. Have been working with over writes to keep me up on system. Do not know if that has any effect but just thought to mention.
What I see so far looks OK.

Wally K
CDN Member since 1975 #2086
Flock: 1964 Landau Original Family Owned
1964 Sr Convertible "RAVEN"
Past: 2003 Blk Lab "RAVEN" "RIP"Nov 15/17
1964 Lincoln vin4Y86N00007
1964 Red Convertible

RAVEN
Posts: 946
Joined: Sun Sep 09, 2012 10:33 am

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by RAVEN » Fri May 26, 2017 7:36 pm

Brian just sent a PM as full screen was a mess. Once PM sent the system cleared. All I had was red circles and non controlled pockets. Seemed to clear now.
FYI, for the past two weeks my service provider had an issue with my access to the site (this site only). Blamed it on the malwear issue back about 2 weeks ago. Have been working with over writes to keep me up on system. Do not know if that has any effect but just thought to mention.
What I see so far looks OK.

Wally K
CDN Member since 1975 #2086
Flock: 1964 Landau Original Family Owned
1964 Sr Convertible "RAVEN"
Past: 2003 Blk Lab "RAVEN" "RIP"Nov 15/17
1964 Lincoln vin4Y86N00007
1964 Red Convertible

RAVEN
Posts: 946
Joined: Sun Sep 09, 2012 10:33 am

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by RAVEN » Fri May 26, 2017 7:47 pm

Also Brian, if no one else says it; and I know they may not say it by accident; we all THANK YOU for your efforts. Keeping the site going and the work it involves, we all are happy it is happening. The behind the scenes stuff sometimes is forgotten. Hip Hip Whoray!

Thanks again

Wally K aka RAVEN
CDN Member since 1975 #2086
Flock: 1964 Landau Original Family Owned
1964 Sr Convertible "RAVEN"
Past: 2003 Blk Lab "RAVEN" "RIP"Nov 15/17
1964 Lincoln vin4Y86N00007
1964 Red Convertible

Yoda
Site Admin
Posts: 132
Joined: Wed May 05, 2004 1:11 pm
Location: New Roads, LA

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by Yoda » Fri May 26, 2017 9:49 pm

You're welcome. Glad your screen cleared up. I think everyone is getting the red circles the first time back on the site.
Brian E. Pangburn
VTCI Administrator
1965 Convertible

VTTBird
Posts: 13
Joined: Sun Oct 23, 2016 5:26 pm

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by VTTBird » Sat May 27, 2017 1:34 pm

Yes....oh boy did I have a page full of red circles and a couple of pop up menus in the corners!!!

I did a refresh and all seems ok now.

Thanks,

Ken

User avatar
Alan H. Tast
Posts: 2741
Joined: Wed Aug 20, 2003 10:52 pm
Location: Omaha, NE

Re: Forums Upgraded to phpBB 3.2.0

Post by Alan H. Tast » Sat May 27, 2017 1:51 pm

RAVEN wrote:
Fri May 26, 2017 7:36 pm
Brian just sent a PM as full screen was a mess. Once PM sent the system cleared. All I had was red circles and non controlled pockets. Seemed to clear now.
FYI, for the past two weeks my service provider had an issue with my access to the site (this site only). Blamed it on the malwear issue back about 2 weeks ago. Have been working with over writes to keep me up on system. Do not know if that has any effect but just thought to mention.
What I see so far looks OK.

Wally K
Similar thing: have been able to access the site from mobile app (Android) and from my home laptop, but like Wally noted a few weeks ago I couldn't open from my computer at work. To the best of my knowledge our IT people haven't put any blocks on but something's not letting me view. Will have to try next week after holiday to check again and capture message that comes up.
Alan H. Tast, AIA
Technical Director/Past President,
Vintage Thunderbird Club Int'l.
Author, "Thunderbird 1955-1966" & "Thunderbird 50 Years"
1963 Hardtop & 1963 Sports Roadster

Post Reply